Látásjavítás természetes módszerekkel

Látásjavítás tudati szinten, lazítással, relaxációval, megfelelő táplálkozással

A szemgolyó összenyomásakor homály jelenik meg a szemlencsén. Amikor a nyomás enyhül, a lencse tisztává válik.

Tehát szürke hályog esetén is, akárcsak a többi látásprobléma esetén az ellazulás elérése (tenyerezés, ingázás) a legfontosabb feladat.

"Egy napon egy részleges szürkehályogban szenvedő páciens szemét tanulmányoztam. Miközben az illető különböző apróságokról beszélt, számos nyíláson keresztülláttam a hályogon, éspedig vörös reflexet mutató területeken, ami bizonyította, hogy a szemlencse nem teljesen átlátszatlan. Megkérdeztem a pácienst, hogy mennyit lát, és miközben felmondta nekem a Snellen tábla azon betűit, amelyet látott, a szemlencséje továbbra sem volt teljesen homályos. Azután sikertelen kísérletet tett, hogy felidézze a kisebb betűk némelyikét, amikor nagy megdöbbenésemre a szemlencse egésze átlátszatlanná vált. A megfigyelést a következőképpen ismételtem meg: megkérdeztem, emlékszik-e arra, hogy látta a nagy C betűt. A hölgy igennel válaszolt, és ekkor a szemlencse egyszerre részben kitisztult, s a nyílt területeken látható volt a vörös reflex.

Azután megkérdeztem tőle, hogy fel tudja-e idézni bármelyiket a kisebb betűk közül a legalsó sorban, mire láthatóan erejét megfeszítve próbálkozott, a szemlencséje pedig teljesen átlátszatlanná vált. Olyannyira érdekelt a dolog, hogy számos barátomat rávettem a kísérlet megismétlésére és ők legalább annyira megdöbbentek, mint jómagam, amikor ugyanazt az eredményt tapasztalták."

Bates: Better Eyesight (Jobb látás Magazin), 1925. február

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 42
Tegnapi: 80
Heti: 341
Havi: 1 965
Össz.: 461 052

Látogatottság növelés
Oldal: Szürke hályog
Látásjavítás természetes módszerekkel - © 2008 - 2018 - szemtorna.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szem torna arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »