Látásjavítás természetes módszerekkel

Látásjavítás tudati szinten, lazítással, relaxációval, megfelelő táplálkozással

rajz_szg_sarga1.gifrajz_szg_sarga2.gif

Nagy szívességet teszünk testünknek és az egész napi teljesítményünket is javíthatjuk, ha pár perc gyakorlást végzünk a munka megkezdése előtt. Például légzőgyakorlatokat, 5 perc tenyerezést, masszírozást.

Ha huzamosabb ideig közelre nézünk, ez feszültséget, megerőltetést jelent a szemek számára. Ezért helyezzük a monitort olyan helyre, ahonnan időnként távoli tárgyakra tudjuk irányítani tekintetünket. Legjobb, ha az ablakon tudunk kinézni, lehetőleg minél messzebbre. Ha lehetőség van rá, próbáljunk mozgó tárgyakat figyelni, ha épp nincsen ilyen, akkor pedig vezessük tekintetünket végig a tárgyak körvonalán, a tárgyak részletein. Nézzünk olyan messzire, amennyire csak tudunk.

A tenyerezés is nagyon hatékony módszer a megerőltetett szem pihentetésére. Ezért napközben többször ajánlott pár perc tenyerezés. Közben lélegezzünk mélyeket és gondoljunk arra, hogy ellazítjuk szemizmainkat, szem környéki izmainkat.

A számítógép előtt dolgozóknál megfigyelhető, hogy elfelejtenek pislogni. Ez is a rossz nézési szokások egyike. Tudatosan figyeljünk tehát erre, és pislogjunk többet.

 rajz_szg_sarga3.gifrajz_szg_sarga4.gif

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 32
Tegnapi: 80
Heti: 331
Havi: 1 955
Össz.: 461 042

Látogatottság növelés
Oldal: Számítógép, hivatali munka
Látásjavítás természetes módszerekkel - © 2008 - 2018 - szemtorna.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: szem torna arak - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »